There was an error in this gadget

23 April 2011

wanna change

             kalau na berubah , kna listen to heart kea ? hmm . tp hati aku cakap yg laen
                      tapi skrang ni aku btol2 rsa na berubah , tiba ja rasa sebak .
              sbb aku bru ja blek dri knduri arwah , ta knai pn arwah tue . HEHE
                     anyway , smua ni sbb dosa aku cm bnyk . Yeahhh +__+
                       words perfect for me , SILENTLY DANGEROUS !
         ramai yg ckp , aku jenis yg diam . gedik bila ad time jeaa , tp jahat2 kwn aku .
               depa ta mcm aku pn . depa yg bnyk nsihat *wasabi n biela*
               seriously , hampa ta kn pena caya apa ak besa wt , HAHA .
              im more like a biatch . so wanna change ! change ! change !
                                 Change ==> for a better tomorrow :D
                       tapi mulot cakap laen , otak n hati kot laen . Bhahahha
              tu yg bt bnda jd susah , hadoi napa lhaa aku bule trpesong cmneh ?

                          ok new topic ! haha . hari ni mrnts desa weh
                       tp kan , stai aku p sma . hihi ! bodo bodo ^.^
                                  pagi ni , dpt gk msj gn rais :):):) 
         rindu dia gila gilaaaa ah , rindu dia gerak aku bgun tido gn bnyi msj dia.
                    yeayy yeayy , memang aku duk wt seronok terok pn niee . HAHA .
                         tapi last msj dia ckp : bye bye syg , kta msj bln 5 ni je laa . 
                               semua nya sbb ak plan bli fon pas mid year exam
                   tapa lhaa , aku sbaq ja . ni bwu ta dpt msj . nnt kalo break ?
                       
aku na jerek kt dia WOI AKU LOVE HG BABI ! hehe

                       

No comments: