There was an error in this gadget

22 April 2011

hoyy

                   Hey , bodo kan aku tempek gambar nieh ? Mcm lha cun pn.  HEHE .
      Tujuan aku just na sroh hampa tgok muka aku skang penoh jerawat weyh !
                                              Hapa salah aku oh jerawat ?
      Like seriously , aku jaga muka aku terok2 kot . Semua rutin aku buat .
               Basuh muka , pakai krim siang dan malam , toner , moisterizer . 
      Tapi duk cm ni lhaa , usha lhaa pic tuh . Kalo hampa ta buta pala kare ,
      Mesti akan nampak jerawat kt dahi aku tuh . HAHA , serious TAMBIE !
     Aduu duuu , malu na jumpa orang skang ni . Tah lhaa mlas na pkir kn ah .
                                    Aku fokus duk cri duit nie untk phone baru .
              Dah lhaa tgah pokai , kt skolah 5 kupang pn ak ta akan guna .
                               Rajen aku ceqalas duit ckgu HAMID . Hihi .
                               Ada fon sony kt vm ni , harga rm300 ja .
                                                       tp
                    tah aku na sgt fon yg walkman tp mst mahal kn .
                                                 HAIH >,<

3 comments:

bielanabiela said...

MUKA CM NENEK KEBAYAN OIII, rambot lu serabai

Wasabi Basi said...

stai nak tepon cam aq0 . jenis walkman . HAHA

irwani said...

biela: haha , kesah sma , hehe . hg kna pham T.T

wasabi : hg pnya koman ja , HAHA. jkjk