There was an error in this gadget

14 August 2011

a r t i c m o n k e y s

hello peeps , let ya know aku dah jadi copycat ;)
aku suka gila ah dengan lagu ni . second time dengar lagu artic monkey after the one ANDOLERESCENT FLORESCENT #ejatakbtoi
 
soooory to faz andy sebab aku copy lagu blog kau ;) ta sengaja . opss .
only ones who know .
first thing , suka dengan lyric . touching2 menebal aaaa . 
second , guitarist pandai main gitar ! haha
third , emm -,- abg monkey tueee hensem lhaa . lololol :3

abang hensem ! abg smart ! abg poyo skema . huhu    




jangan risau ah , asap nanti maybe aku jadi lead guitarist artic monkey .
but now , fokus untuk pmr dulu . lagi dua bulan jhaa ;)
abang kerol pun busy dengan spm dia , mana sempat ajar aku .
insyallah , pmr straight a's , then i will get my baby guitar :D
iloveubaby 
the righht one is takken :6 hahaha epic fail

08 August 2011

n o n e

bonjour paris ;)

aku dah kata !
kan aku dah kata , 5 bulan 2 hari doeh . kau ta nak pecaya . kan salah . tu kau tengok bawah blog ni
bawaaaah sekaaali -,- LIMA  BULAN DUA HARI kan ?  KAN ?
see , kau na gaduh pun dengan aku . bapak ponde kau nieh .

science paper 2 tadi aku boleh cakap pegi jahanam lhaa . 
susah gila doee . aku tido 2-3 jam study apa bangang tuh . haram sikit pun ta masuk !
ni buat angin aku nak mencicah tahap 100000 degedee . pfffffft 
Y__Y

nak suruh aku sabar pun boleh mati . trial lagi 3 hari lagi . 
tapi puasa lagi duadua hari doeh . ahh aku rindu kot . rindu ponde aku . kesian kami kan ?
apa pun tak boleh .
ni tak boleh tu tak boleh . pegi mati lhaa kau =='
#BTW , weh sapa kata single sekarang ni ? T__T
aku masih lagi rais yang punya . 
okay ?
pandai bapak kau ja heboh kat dunia aku dah putus .
elok kit paa ? aku cakap satgi terabuq juga gigi kau . weheee :)

04 August 2011

fasting day

damn aku busy dengan persiapan trial . busy wt trok dlm fb , twitter , blog dengan menulis segala yang berkaitan dgn trial nieh . apa kejadah ? haha .p
dengan perut lapar nieh akan aku isi dengan makian kepada tettt . ish ! napa dia sungguh tetttt 
errr-__- habeh lhaa baju raya aku *kurung moden kott . HAHA ! 
hancur musnah segala harapan nak melaram . okok finee . suruh mak beli baju baru ah ;D;D

demmit menguji sungguh tadi kena p skolah petang . tinggai baju cibai tu ah :( weeeeeeeeeeeee
aku usha dia ja dalam keta . agakagak dia tak perasan aku kot ? gabai kalo dia nampak . blushh*__*
feeling budak petang sat then tehegeh hegeh jalan pakai heels masuk skolah .
serius buat muka blur ==> 0,o
budak main sungguh kan dengan mercun apa semua ni . jeles wuii . teringin gak :')

SUMPAH nak sangat balik zaman form 2 . nak sangat nak sangat .
jadi aku ta kenai lhaa semua manusia yang menjahanamkan aku tahun ni .
i wish i wish . i hope i hope . i pray i pray .
dear god i prankly asking You