There was an error in this gadget

01 August 2011

yeay puasa

it comes again . ramadhan the bless month for all 
dah banyak plan na isi masa time bosan . hahaha . sila tepuk perut kasi sokongan . yeayy !
i've downloaded a few movie which i cant wait to see . 
and ada satu vid matlufi aku na share . haha actually dah old tapi aku baru ja tngok 

i adore u matlufi . ssusuka sangat weh tengok dia kat oversea nieh . belajar kt sna and which 
his vid had courage me to study hard . thats how my dream is reachable .
eh2 aku dah melaluk tahap ni . tersasar dari tajuk puasa . muehehe :) 

okok , plan masa puasa is watching movie . aku jiwa seni okayy -,- 
setiap malam sepanjng bulan ni aku na sujud mohon kt ALLAH , moga2 impian aku na jd film maker tercapai . yaa itu lha impian aku . backk to the movies
here it is . recommend ya'all to watch it too . trust me it is masterpiece :D
 a walk to remember :)
the top on my list . yang jiwa romantic tuh ptut tengok ah . hahaha 
 dah khatam bpa kli dah cita ni and still counting . yeayyy ! sila tepuk dada anda pulak 
seriously , this one had changed my view through the life . 
can it does your ? idk . tengok trailer pun boleh . 
and wait for my next movie . yeayy tepuk jubox plak . xoxo -,-

No comments: