There was an error in this gadget

08 August 2011

n o n e

bonjour paris ;)

aku dah kata !
kan aku dah kata , 5 bulan 2 hari doeh . kau ta nak pecaya . kan salah . tu kau tengok bawah blog ni
bawaaaah sekaaali -,- LIMA  BULAN DUA HARI kan ?  KAN ?
see , kau na gaduh pun dengan aku . bapak ponde kau nieh .

science paper 2 tadi aku boleh cakap pegi jahanam lhaa . 
susah gila doee . aku tido 2-3 jam study apa bangang tuh . haram sikit pun ta masuk !
ni buat angin aku nak mencicah tahap 100000 degedee . pfffffft 
Y__Y

nak suruh aku sabar pun boleh mati . trial lagi 3 hari lagi . 
tapi puasa lagi duadua hari doeh . ahh aku rindu kot . rindu ponde aku . kesian kami kan ?
apa pun tak boleh .
ni tak boleh tu tak boleh . pegi mati lhaa kau =='
#BTW , weh sapa kata single sekarang ni ? T__T
aku masih lagi rais yang punya . 
okay ?
pandai bapak kau ja heboh kat dunia aku dah putus .
elok kit paa ? aku cakap satgi terabuq juga gigi kau . weheee :)

No comments: